Honderd Procent!

Ons motto zal weer luiden: nul procent overhead. Iedere cent die wij middels sponsoring en giften krijgen gedoneerd, wordt besteed aan het project, aan o.a. dakplaten, stenen, kozijnen en lokale arbeid.  Honderd Procent!
De kosten voor onze tickets, ons verblijf en ons eten en  drinken zal  weer door ons zelf uit privé middelen worden bekostigd.

We zoeken vooraf altijd een project zodat we niet voor verrassingen komen te staan als we aankomen. De directeur van een school of weeshuis moet betrouwbaar zijn en eenzelfde motivatie hebben als wij: de kinderen staan op nummer één. We organiseren van te voren dat lokale bouwvakkers klaar staan en direct kunnen beginnen met de klus om in de dagen dat we er zijn zoveel mogelijk werk verricht te krijgen. Alles wat de mensen daar zelf kunnen doen, doen zij. Zo hebben ze loon. Wij organiseren. We kopen materieel en materiaal, zoeken betrouwbare leveranciers. We spreiden onze opdrachten zodat alle lokale ondernemers mee profiteren van de klus. We laten de kinderen en ouders meehelpen, zodat ook trots zijn als de klus geklaard is: een stukje eigenaarschap voelen.

Omdat dit ons 7e  project wordt, hebben we inmiddels zoveel ervaring, dat we er veel vertrouwen in hebben weer een top-klus te gaan klaren met jullie financiële bijdrage. 

.

straks zijn dit weer goede bankjes

een dank je wel aan de sponsoren...